VI ÄR INTE BARA ETT TEAM, VI ÄR EN FAMILJ

Under 23 år har Supermat serverat förskolebarn och grundskoleelever med nyttiga och smakrika rätter. I vårt storkök börjar matresan med ett kärleksfullt team som dedikerat sina liv åt att tillaga mat åt växande vetgiriga barn. Supermat speglar sig på mångfald, samhällsengagemang & hållbarhet. Framtid på rätt sätt – Framtid med Supermat!

About Image 1
About Image 2
About Image 3
About Image 4
About image

År 2015 bestämde vi leverera måltider till ännu fler barn. Tusentals barn äter vår mat varje vecka. Vi älskar mat och människor. I vårt kök tillagas varierande typer av måltider; allt från medelhavsinspirerad och små meze -rätter till svensk husmanskost i modern tappning och med orientalisk touch. Våra kunder upplever oss som högst professionella och seriösa. Vi lovar inget vi inte kan hålla! Kunskap är makt! All vår personal får handledning och utbildning i kvalitetsarbetet. Regelbunden uppföljning, utvärdering och utveckling av både service, miljö, hygien, våra rutiner, råvaror och kontrollsystem lägger grunden för bra kvalité. Att träna vår personal i dessa områden är det överlägset bästa sättet att garantera matens kvalitet och säkerhet.

Vår mathanteringen uppfyller lagstiftningens tydliga mål om alla konsumenters rätt till säkra livsmedel. Regelverket består av EG-förordningar och från och med 2006 en ny svensk livsmedelslag. Till lagstiftningen har Livsmedelsverket skrivit flera vägledningar som vi på Supermat följer noggrant. Vi kontrollerar våra egna rutiner regelbundet och får därmed säkra system för all vår personal att hantera livsmedel.

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. 

sv_SESvenska